Inför Mjällby AIF - Prespa Birlik

Publicerad 8 april 2016 19:02

Som uppladdning inför seriepremiären i div 1 nästa lördag så åker Prespa Birlik till Listerlandet för att möta Mjällby AIF i en träningsmatch. Matchen spelas på Strandvallen med avspark 14:00.

Med en vecka kvar till seriepremiären mot östers IF så skall blir det alltså genrep mot seriekollegan Mjällby. Ett lag som åkte ur Superettan förra året.

– Genrep innebär en laguppställning så nära en premiärelva som möjligt men vi har vissa spelare med småskavanker så hur vilka som får förtroendet från start bestäms på matchdagen, säger tränare Sergej Prigoda och fortsätter:

– Detta blir en viktig värdemätare för oss veckan innan seriestart. Vi vet att Mjällby är ett bra lag även om dem tappat en del spelare inför säsongen och jag tror det kommer bli en välspelad match imorgon.

Hur ser läget ut i truppen?
– Vi har några spelare som har fått lite känningar sedan vi gick på gräset här hemma i Sverige. Vi får se imorgon på förmiddagen hur dem känner sig innan vi bestämmer hur elvan skall se ut. Vi tar inga risker veckan innan seriepremiär men givetvis kommer vi ställa upp med starkast möjliga lag.

Truppen:

Robin Armandt, Paulinus Dorzia

Adriano Kalisiak, David Abaya, Rudolf Mamoka, Hogr Aziz, Hannes Cederholm

Baris Hümmet, Yakubu Akilu, Bovar Karim, Firat Sahan (K), Umar Ahmed, Edafe Egbedi, Ilir Tahiri

Sadat Karim, Ali Aliyu

Saknas: Ahmad Mohamad (lår), Renad El Jerbi (sjuk)Mjällby AIF - KSF Prespa Birlik
Strandvallen
Lördagen den 9/4 klockan 14.00