Inför Husqvarna FF - Prespa Birlik

Publicerad 23 april 2016 11:54

Imorgon reser Prespa Birlik upp till Vapenvallen i Husqvarna för årets första bortamatch i Div 1 Södra. Hemmalaget Husqvarna FF spelade likt PB oavgjort i första omgången efter att man tappat en 2-0 ledning borta mot Qviding.

Det småländska motståndet har ända sedan bildandet 1987 spelat på div 1-2 nivå.  Förutom den ettåriga sejouren i Superettan 2014 som man föll ur samma år. I år gör man alltså sin andra raka säsong i Div 1.
 
Prespa Birlik åker upp med en 16-manna trupp och lagkapten Firat Sahan som på grund av skada missade premiären mot Östers IF förra helgen är tillbaka i truppen.

– När det kommer till vilka spelare som jag väljer ut tittar jag dels på vem vi spelar emot och dels vad jag vill få ut av mina spelare och vilken typ av spelare vi behöver för att få det spelet som jag önskar. Vi har tittat på våra motståndare och det kommer bli en annorlunda match jämfört med förra helgen, säger Sergej Prigoda och fortsätter:

– Vi åker upp med samma inställning som vi hade i förra matchen och det är att ta tre poäng. Vi har haft en härlig träningsvecka och alla är friska och krya.


Truppen:
Robin Armandt, Paulinus Dorzia

Adriano Kalisiak, David Abaya, Ahmad Mohamad, Rudolf Mamoka, Hogr Aziz, Hannes Cederholm

Baris Hümmet, Firat Sahan, Yakubu Akilu, Bovar Karim, Umar Ahmed, Ilir Tahiri, Edafe Egbedi, Sadat Karim

Div 1 Södra Omgång 2
Husqvarna FF - KSF Prespa Birlik
Vapenvallen
Söndagen den 24/4 klockan 17:00

Klicka här för att se matchen live