Måndagens derby flyttas till Malmö IP

Publicerad 3 maj 2016 10:22
Prespa Birlik tvingas flytta måndagens Skånederby mot FC Höllviken, från Malmö Stadion till Malmö IP. Detta efter en olycka inne på Malmö Stadions gräsmatta.

– Dem skulle fixa en bit av gräsmattan på östra sidans straffområde där även vissa rör som används till planvärmen gått sönder. Men arbetet var inte ordentligt utfört och i förrgår när man skulle fylla på nytt glykol i rören så läckte det ut en massa på mattan vilket gjorde att dem akut fick gräva upp en stor del av straffområdet, säger evenemangsansvarig Özcan Emin och fortsätter:

– Det blir lite extrajobb med logistiken och vi vill ju helst spela på naturgräs men nu är det som det är och det finns inte mycket att göra åt saken. SMHI har lovat sol och över 20 grader så vi hoppas på en fin publiksiffra i årets andra Skånederby.

Tiden för avspark är den samma, det vill säga 13:00. Hjälp oss gärna att sprida informationen.

KSF Prespa Birlik - FC Höllviken
Måndagen den 6/6 kl 13:00
Malmö IP