Inför Oskarshamns AIK - Prespa Birlik

Publicerad 10 juni 2016 18:52

Det är dags för omgång 9 i Div 1 Södra och Prespa Birlik åker under lördagen till Oskarshamn med två raka oavgjorda i bagaget. Två matcher där man tappat ledningen på slutet.
 
– Givetvis är det något vi pratat om inom gruppen, vi måste hålla fokus tills domaren blåser av. Men dem matcherna är historia nu. Det är bara att åka till Oskarshamn och ta sig an uppgiften på bästa sätt, säger manager Sergej Prigoda.
 
Baris Hümmet är tillbaka i matchtruppen efter att ha varit avstängd senast mot FC Höllviken (2–2). I samma match fick Adriano Kalisiak sitt tredje gula kort vilket innebär att han missar morgondagens bortamatch. Dessutom saknas fortfarande Yakubu Akilu som har problem med ett knä.

– Yakubu är på bättringsvägen men vi chansar aldrig med skadade spelare. Han har kört rehab ett tag nu och i bästa fall kanske han kan vara igång med boll nästa vecka, men i utgångsläget räknar vi inte med honom förrän efter ledigheten, sa Prespa Birliks manager Sergej Prigoda efter fredagens träningspass på Heleneholms IP.
 
Oskarshamns AIK är inför omgången femma i tabellen med lika många poäng som Prespa Birlik men med en lite sämre målskillnad.

– Det krävs en topprestation om vi ska få med oss någonting hem. Vi måste vara mer bestämda i agerandet på plan och hålla en jämnare nivå i våra prestationer, speciellt när vi inte är det bollförande laget, avslutar Sergej Prigoda.

OSKARSHAMNS AIK - KSF PRESPA BIRLIK

När: Lördag 11 juni kl. 16.00
Var: Arena Oskarshamn
Hur: Ses på plats, var där och stötta Prespa Birlik. I övrigt kan matchen ses på OAIK Play, klicka här för att beställa matchen.
Icke aktuella spelare: Adriano Kalisiak (avstängd), Yakubu Akilu (knä)
Truppen:
Robin Armandt, Paulinus Dorzia
David Abaya, Ahmad Mohamad, Rudolf Mamoka, Hogr Aziz, Hannes Cederholm, Firat Sahan, Baris Hümmet, Bovar Karim, Gabriel Frimpong, Umar Ahmed, Ilir Tahiri, Edafe Egbedi, Sadat Karim, Renad El Jerbi
Domare: Adam Ladebäck, Visby