Inför Skånederbyt mot Landskrona BoIS

Publicerad 19 juni 2016 16:14

Imorgon avslutas omgång 10 i Div 1 Södra med Skånederbyt Landskrona Bois - KSF Prespa Birlik på Landskrona IP. PB möter ett Landskrona som hittills infriat förhandstipsen om att vara ett topplag, 17 inspelade poäng har man och ligger i nuläget på en andra plats i taballen.

Prespa Birlik kommer till spel med fem raka utan förlust med femton poäng på kontot. När man under söndagseftermiddagen genomförde sitt sista träningspass på Heleneholms IP så sprudlade spelarna av energi.
 
– Vi har förberett oss som inför vilken match som helst och det kommer säkerligen bli en välspelad match, säger Prespa Birliks tränare Sergej Prigoda.
 
Prespa Birlik har som sagt inte förlorat sedan omgång 4. Tre vinster, två oavgjorda har det blivit och Sergej Prigoda nämner kollektivet som ett utav dem viktigaste skälen.
 
– Vi är ett väl sammansvetsat gäng som jobbar hårt för varandra. Killarna har gjort det på ett föredömligt sätt och nu skall vi se till att fortsätta hålla ångan uppe.
 
Hur ser du på Landskrona BoIS?
– Det är en anrik klubb som har massor av rutin och ett lag som alltid gillat att spela en attraktiv fotboll. Jag tror vi kommer få se en välspelad kamp och jag hoppas att vi kan bjuda våra fantastiska supportrar på en ny trepoängare.
 
Prespa Birlik reser runt 16-tiden imorgon upp till Landskrona och samtliga spelare är tillgängliga för spel förutom Yakubu Akilu som fortfarande dras med en envis knäskada.

LANDSKRONA BOIS - KSF PRESPA BIRLIK

När: Måndag 20 juni kl. 19.00
Var: Landskrona IP
Hur: Ses på plats, var där och stötta Prespa Birlik. I övrigt kan matchen ses på Landskrona BoIS Play, klicka här för att beställa matchen.
Icke aktuella spelare: Yakubu Akilu (knä)
Truppen:
Robin Armandt, Paulinus Dorzia
Adriano Kalisiak, David Abaya, Ahmad Mohamad, Rudolf Mamoka, Hogr Aziz, Hannes Cederholm, Firat Sahan, Baris Hümmet, Bovar Karim, Gabriel Frimpong, Umar Ahmed, Ilir Tahiri, Edafe Egbedi, Sadat Karim, Renad El Jerbi
Domare: Mirza Kazic, Malmö