Inför Prespa Birlik - FC Trollhättan

Publicerad 26 juni 2016 08:32

Det är ett revanschsuget Prespa Birlik som idag skall ta sig an FC Trollhättan på Malmö IP. Efter måndagens derbyförlust så är det många i laget som vet vad som krävs för en vinst i dagens hemmamatch.

– Det är bara hårt jobb som gäller. Vi kom aldrig upp till den nivå vi vet att vi kan i derbyt senast men idag skall Trollhättan få det svettigt på Malmö IP, säger målvakten Robin Armandt.

För att laget inte skall halka efter allt för mycket i toppstriden så är det viktigt med en vinst i seriens elfte omgång som avslutas med fyra matcher idag. Tränaren Sergej Prigoda kommer att få stuva om en del i startelvan då båda mittfältarna Firat Sahan och Gabriel Frimpong är avstängda i dagens match. Vem som tar deras platser återstår att se. Noterbart är att man valt att plocka in junioren Robert Al-Fattal i truppen, född -99!

KSF PRESPA BIRLIK - FC TROLLHÄTTAN

När: Söndag 26 juni kl. 17.00
Var: Malmö IP
Hur: Ses på plats, var där och stötta Prespa Birlik. I övrigt kan matchen ses på Prespa Birlik Play, klicka här för att beställa matchen.
Icke aktuella spelare: Firat Sahan (avstängd), Yakubu Akilu (knä), Gabriel Frimpong (avstängd)
Truppen:
Robin Armandt, Paulinus Dorzia
Adriano Kalisiak, David Abaya, Ahmad Mohamad, Rudolf Mamoka, Hogr Aziz, Hannes Cederholm, Baris Hümmet, Bovar Karim, Robert Al-Fattal, Umar Ahmed, Ilir Tahiri, Edafe Egbedi, Sadat Karim, Renad El Jerbi
Domare: Joakim Östling, Göteborg