Legiec återvänder till Prespa Birlik

Publicerad 28 juli 2016 18:44

Prespa Birlik fortsätter att rusta truppen inför höstspurten i div 1 södra. Idag står det klart att den 29-årige mittfältaren Kristian Legiec återvänder till laget han var med om att föra upp i div 1 förra säsongen. Under vårsäsongen har han tillhört div-2 klubben BW 90 men nu är han alltså tillbaka i PB och kontraktet sträcker sig året ut.

– Känns oerhört inspirerande och roligt. Jag fick uppleva en oförglömlig säsong här förra året och det är något jag hoppas vi kan få återuppleva i år igen. Det är våra fans värda, säger Kristian Legiec och fortsätter:

– Jag har varit och sett ett flertal matcher i år och det är ett bra lag som visat att man på allvar är att räkna med i toppstriden. Jag hoppas jag kan bidra med en hel del rutin och jag ska göra mitt bästa för att hjälpa laget på alla sätt.

Kristian Legiec kommer att tilldeles tröja nummer 19 och vi välkomnar honom tillbaka till Prespa-familjen.

FAKTA KRISTIAN LEGIEC
Född: 1986
Längd: 182
Vikt: 80
Moderklubb: Malmö FF