Välkommen till PB, Emmanuel Okine!

Publicerad 29 juli 2016 17:24

Prespa Birlik har idag värvat Emmanuel Okine från FC Rosengård. Kontraktet sträcker sig fram till och med november 2017.
 
Emmanuel Okine är en 24-årig mittback som representerat FC Rosengård sedan sommaren 2013. Mittbacksjätten har spelat i div 2 sedan han kom till Sverige 2013 och har varit eftertraktad bland många klubbar. Två år sedan var han och provspelade med Malmö FF och även utländska klubbar har visat intresse för honom. Men nu har han alltså valt att skriva på för Malmös näst bästa fotbollslag.

Emmanuel Okine
" Jag är en lycklig man idag, jag känner många ansikten i klubben och jag ser med spänning fram emot att få ta på mig Prespa-tröjan. Detta är ett nytt kapitel i mitt liv, både privat och fotbollsmässigt. Det finns en vinnarkultur här och jag skall göra mitt yttersta för att hjälpa klubben nå nya framfångar."

Meysam Javan
" Emmanuel Okine är en dem bästa mittbackarna i regionen, det har han visat under sina tre år i FC Rosengård. Det är en spelare med hög potential och vi är givetvis väldigt glada och stolta över att kunna presentera denna nyhet."

Emmanuel Okine kommer att spela i tröjnummer 2 och vi hälsar honom varmt välkommen till PB.