Welcome to PB, Jermaine Udumaga

Publicerad 6 augusti 2016 09:33

Prespa Birlik fortsätter att spetsa truppen inför hösten. Nästa spelare att ansluta truppen är den engelska mittfältaren Jermaine Udumaga med meriter från Championship i England. 21-åriga Jermaine Udumaga har under sin ungdomskarriär tillhört klubbar som Charlton Athletic, Oxford United och Crystal Palace.

2014 lämnade han Crystal Palace för att spela seniorfotboll i Championship-klubben Brentford där han spelade i en säsong och förra säsongen var han utlånad till Wycombe.

– Jermaine är en talangfull mittfältare som även kan spela som anfallare. Vi är så klart väldigt stolta över att kunna knyta till oss en spelare utav hans kaliber och det ska bli intressant att följa hans utveckling under Antonio Falanga, berättar sportchefen Meysam Javan.

Vi hälsar Jermaine Udumaga varmt välkommen till PB-familjen.