Isa Lundin klar för Prespa Birlik

Foto: 90mu.se Foto: 90mu.se

Publicerad 11 augusti 2016 15:19

I natt stänger transferfönstret och i sista stund har Prespa Birlik gjort klart med sista nyförvärvet inför höstsäsongen i div 1. Det är den 21-åriga anfallaren Isa Lundin som kritat på ett kontrakt som sträcker sig fram till mitten av november. Isa Lundin kommer närmast från turkiska Süper Lig-klubben Konyaspor, men har innan dess tillhört svenska Vasalunds IF.

– Isa är en stor talang som Konyaspor tror mycket på. Det är en stark targetplayer med kvicka fötter, berättar sportchef Meysam Javan och fortsätter:

– Isa är halvturk och har ansökt om turkiskt pass för att inte räknas som utländsk spelare, men det blir inte klart förrän senare i höst. Då fick vi en förfrågan från Konyaspor om vi ville ha honom i Prespa Birlik resten av hösten innan han flyttar dit under vinteruppehållet. Detta var inget vi kunde tacka nej till.

21-åringen befinner sig för tillfället i Turkiet och kommer ansluta truppen i början på nästa vecka.

Isa Lundin kommer att spela i tröja nummer 25 och vi hälsar honom varmt välkommen till Prespa Birlik.