Inför Prespa Birlik - Oskarshamns AIK

Publicerad 20 augusti 2016 08:44

Idag drar det äntligen igång, efter mer än en måndas uppehåll är det dags för div 1-fotboll i Malmö igen. Prespa Birlik tar emot Oskarshamns AIK på Malmö IP:s konstgräs, avspark 14:00.

Även om det varit uppehåll så har det varit en hektisk sommar för PB:s ledning som jobbat intensivt för att förstärka truppen och ledarstaben. Förutom den nya tränaren Antonio Falanga så har klubben värvat sex nya spelare. Emmanuel Okine (mittback), Nathaniel Oseni (mittback), Philip Milenkovic (mitt/högerback) Jermaine Udumaga (mittfältare), Kristian Legiec (mittfältare), Isa Lundin (anfallare) har alla värvats för att förstärka truppen i jakten på en plats i Superettan.

Prespa Birlik möter idag Oskarshamn som man besegrade med 3-0  tidigare i våras, men det är en match som är historia nu. Falanga och hans mannar ställs inför en tuff utmaning och det är bara seger som räknas för att hänga på topplagen i tabellen.

Hemmalaget saknar en del spelare på grund av skador och avstängningar. En tråkig nyhet är att målvakten Robin Armandt befaras ha fått en spricka i nyckelbenet under en träning i veckan och han lär vara borta i 3-4 veckor.

Varmt välkoma till Malmö IP för att heja fram killarna till en seger.

KSF PRESPA BIRLIK - OSKARSHAMNS AIK

När: Lördag 20 augusti kl. 14.00
Var: Malmö IP
Hur: Ses på plats, var där och stötta Prespa Birlik. I övrigt kan matchen ses på Prespa Birlik Play, klicka här för att beställa matchen.
Icke aktuella spelare: Robin Armandt (nyckelben), Rudolf Mamoka (avstängd), Baris Hümmet (avstängd),Yakubu Akilu (knä), Philip Milenkovic (sjuk)
Truppen:
Paulinus Dorzia, Nicolas Polakof
Adriano Kalisiak, David Abaya, Emmanuel Okine, Nathaniel Oseni, Hannes Cederholm, Jermaine Udumaga, Firat Sahan, Bovar Karim, Umar Ahmed, Gabriel Frimpong, Ilir Tahiri, Edafe Egbedi, Kristiana Legiec, Sadat Karim, Isa Lundin, Renad El Jerbi
Domare: Jesper Ekwall, Vendelsö