Inför Qviding - Prespa Birlik

Publicerad 27 augusti 2016 15:48

Imorgon väntar Qviding FIF i Div 1 Södra och det är en ett lag som spelar lite annorlunda fotboll än många andra lag i serien, menar Antonio Falanga.

– Qviding är ett spelande lag som likt oss vill hålla bollen längs marken. Dem har ett flertal individuellt skickliga spelare och framförallt så är dem svårslagna på sin hemmaplan, säger Antonio Falanga om morgondagens motståndare.

Förra mötet lagen emellan slutade mållöst trots ett stort bollinnehav och mängder av brända målchanser av Prespa Birlik. Inför mötet imorgon ligger Qviding näst sist i tabellen.

– Vi kollar inte på tabellplacering. Det är en motståndare som alla andra och givetvis respekterar vi dem, men samtidigt går vi som alltid ut för att vinna matchen. Jag tycker killarna visat väldigt bra energi på träningarna under veckan och vi har bra konkurrens om platserna i startelvan.

Några ändringar i truppen blir det jämfört med senaste matchen mot Oskarshamn. Baris Hümmet och Rudolf Mamoka är tillbaka efter sina avstängningar. Mittfältaren Gabriel Frimpong saknas efter utvisningen förra veckan.


QVIDING FIF - KSF PRESPA BIRLIK

När: Söndag 28 augusti kl. 17.00
Var: Valhalla IP
Hur: Ses på plats, var där och stötta Prespa Birlik. I övrigt kan matchen ses på Qviding FIF Play, klicka här för att beställa matchen.
Icke aktuella spelare: Robin Armandt (nyckelben), Firat Sahan (rygg),Yakubu Akilu (knä), Gabriel Frimpong (avstängd), Isa Lundin (höft)
Truppen:
Paulinus Dorzia
Adriano Kalisiak, David Abaya, Emmanuel Okine, Nathaniel Oseni, Rudolf Mamoka, Hannes Cederholm, Philip Milenkovic, Baris Hümmet, Jermaine Udumaga, Bovar Karim, Umar Ahmed, Ilir Tahiri, Edafe Egbedi, Kristiana Legiec, Sadat Karim, Renad El Jerbi
Domare: Adam Ladebäck, Visby