Inför Prespa Birlik - Utsiktens BK

Publicerad 2 september 2016 19:15

Efter två raka förluster under inledningen av höstsäsongen så är Prespa Birlik på jakt efter årets kanske viktigaste trepoängare när man under lördagen tar emot Utsiktens BK på Malmö Stadion.

– Vi kommer att ställas mot ett bra lag som jobbar hårt tillsammans och är aggressiva i sitt försvars- och presspel. De har bra anfallare men jag tycker förvisso att hela laget är bra, det är en tuff match för oss men vi får se vad som händer – jag tror att spelarna gillar den här typen av matcher, säger tränaren Antonio Falanga.

Prespa Birlik som har tre raka förluster i seriespelet måste med all säkerhet ta en trea i morgondagens match för att inte halka efter allt för mycket från lagen i toppskiktet. Inför matchen mot Utsikten så ligger man tre poäng bakom sina motståndare och upp till serieledarna Östers IF skiljer det i nuläget nio poäng.

Efter flera månaders spel på Malmö IP så är Prespa Birlik tillbaka på Malmö Stadion.
Vi ses där!

KSF PRESPA BIRLIK - UTSIKTENS BK


När: Lördag 3 september kl. 14.00
Var: Malmö Stadion
Hur: Ses på plats, var där och stötta Prespa Birlik. I övrigt kan matchen ses på Prespa Birlik Play, klicka här för att beställa matchen.
Icke aktuella spelare: Robin Armandt (nyckelben), Hannes Cederholm (avstängd), Firat Sahan (rygg),Yakubu Akilu (knä), Isa Lundin (höft)
Truppen:
Paulinus Dorzia, Nicolas Polakof
Emmanuel Okine, Adriano Kalisiak, David Abaya, Philip Milenkovic, Nathaniel Oseni, Baris Hümmet, Bovar Karim, Gabriel Frimpong, Umar Ahmed, Ilir Tahiri, Edafe Egbedi, Kristiana Legiec, Jermaine Udumaga, Robert Al-Fattal (j-lag), Sadat Karim, Renad El Jerbi
Domare: Andreas Johansson, Huskvarna