Barbro Bengtsson tillbaka i Prespa Birlik

Foto: skd.se Foto: skd.se

Publicerad 6 september 2016 10:11

Prespa Birlik kan idag stolt meddela att Barbro Bengtsson valt att återvända till föreningen. Efter skriverierna i vintras valde man att skiljas åt som vänner men nu har Barbro tagit beslutet att förstärka marknadssidan.

– Det var och är fortfarande viktigt för mig att Prespa Birlik som förening sköts på ett korrekt sätt gentemot alla berörda parter. Och det har det ju visat sig genom den granskning som gjorts, att allt sköts korrekt på alla punkter enligt det regelverk som finns, säger Barbro Bengtsson och fortsätter:

– Det är ju lite av en nystart igen. Nu ska jag tillsammans med Fredrik Svensson kavla upp ärmarna och tuta och köra. Kan vi även få lite medvind när det gäller det sportsliga så tror jag vi har en bra chans att hugga i toppen av tabellen. Sportslig framgång är en ganska så viktig parameter i detta.

Barbro Bengtsson kommer alltså tillsammans med Fredrik Svensson att bilda ett team som skall jobba med marknadsbiten i föreningen.

Sportchefen Meysam Javan är glad över att Barbro valt att återvända till Prespa Birlik.

– Känns underbart, tyvärr blev det inte så mycket samarbete senast efter alla falska skriverier. Men vi är glada att hon är tillbaka, Barbro kommer vara en viktig pjäs i vår framtida satsning.

Vi hälsar Barbro Bengtsson varmt välkommen till Prespa Birlik och önskar henne all lycka.