Inför Prespa Birlik - Norrby IF

Publicerad 16 september 2016 19:49

Imorgon gästar tabelltvåan Norrby IF Malmö Stadion i ett viktigt möte för båda lagen. Prespa Birlik har inte tagit en trepoängare på sina fem senaste matcher medan Norrby har fyra vinster och en oavgjord på sina fem senaste. Det lär var ett taggat vitklätt lag som går ut på Stadion imorgon vid 14-tiden och trots den senaste tidens skrala poängskörd så är de muntra miner i Malmölaget.

– Vi tar en match i taget och imorgon väntar en tuff utmaning på vår hemmaplan. Det är ett bra lag vi möter men vi vet också vad vi kan och att vi inte kommit upp till vår kapacitet efter sommaruppehållet. Vi jobbar hårt för att hitta tillbaka till vinnarspåret igen och förhoppningsvis kan vi göra det imorgon, säger lagkapten Baris Hümmet som missade förra veckans match på grund av ryggskott.

Även en annan viktig lagkugge, målvakten Robin Armandt är tillbaka inför matchen imorgon efter flera veckors frånvaro på grund av axelskada. Om han vaktar målet återstår att se.

Kom till Malmö Stadion och stötta PB, vi behöver DITT stöd imorgon!

KSF PRESPA BIRLIK - NORRBY IF

När: Lördag 17 september kl. 14.00
Var: Malmö Stadion
Hur: Ses på plats, var där och stötta Prespa Birlik. I övrigt kan matchen ses på Prespa Birlik Play, klicka här för att beställa matchen.
Truppen:
Robin Armant, Paulinus Dorzia
Emmanuel Okine, Adriano Kalisiak, Ahmad Mohamad, Rudolf Mamoka, Hannes Cederholm, Philip Milenkovic, Nathaniel Oseni, Baris Hümmet, Bovar Karim, Umar Ahmed, Ilir Tahiri, Edafe Egbedi, Kristian Legiec, Jermaine Udumaga, Sadat Karim, Renad El Jerbi
Domare: Mohamed Nablsi, Gävle