Tom Strand förstärker ledarstaben

Publicerad 21 september 2016 10:08

Inför dem avslutande omgångarna i div 1 södra så väljer Prespa Birlik att förstärka ledarstaben med Tom Strand. 33-åringen kommer senast från Medeama i Ghana, ett lag han förde till FA-cupseger förra året och fick pris som årets tränare.

– Jag hoppas kunna tillföra en massa entusiasm och glädje in i truppen. Jag har följt laget ett tag och här finns fantastiskt duktiga spelare i truppen. Nu ska vi bara se till att svetsa samman gänget och avsluta serien på ett snyggt sätt, säger Tom Strand.

Efter att säsongen avslutats i våras så valde Tom och hans familj att flytta tillbaka till Sverige då deras son skulle börja skolan. 33-åringen från Höllviken har gjort sig ett stort namn i Ghana och sportchefen Meysam Javan är glad att han valt att hjälpa till i Prespa Birlik.

–Tom har varit aktuell för oss länge och vi vet att han är en fantastisk inspiratör. Han har en bred kunskap och det ska bli jättekul att jobba tillsammans med honom.

Vi hälsar Tom Strand varmt välkommen till Prespa Birlik.