Inför Prespa Birlik - Landskrona BoIS

Publicerad 25 september 2016 10:12

Imorgon är det dags för årets sista Skånederby på hemmaplan då Landskrona BoIS. Prespa Birlik krigar för att komma upp på trygg mark i tabellen och tränaren Meysam Javan ser positivt på den tuffa uppgiften hans mannar har framför sig.
 
– Vi har haft en riktigt bra träningsvecka med mycket glädje och skratt. Det är en svår match vi har framför oss, BoIS är storfavoriter men vi går givetvis för vinst, säger Meysam Javan och fortsätter:

– Det är derby och det är många parametrar som spelar in i sådana här matcher. Det gäller att vi håller huvudena kalla och är fullt fokuserade på vår uppgift.
 
Senast lagen möttes i Landskrona så var det toppmöte och hemmalaget gick segrande ur den striden med 3-0. Sedan dess har läget förändrats och lagen befinner sig i olika ändar av serien. Med tanke på Landskronas historia, förutsättningar och klubbens stora ungdomsakademi så vore det en stor besvikelse om man inte klarar av att knipa den sista chansen för att kunna slåss om kvalplatsen till Superettan. Med andra ord, vi har ett väldigt intressant Skånederby att se fram emot.

Prespa Birlik som haft en del skador och avstängningar senaste tiden får inför denna match tillbaka David Abaya och Gabriel Frimpong som var avstängda senast. Det innebär att tränarstaben har alla spelare tillgängliga, förutom långtidsskadade Firat Sahan och Yakubu Akilu.

Publikinformation inför derbyt hittar du här.

KSF PRESPA BIRLIK - LANDSKRONA BoIS

När: Måndag 26 september kl. 19.00
Var: Malmö Stadion
Hur: Ses på plats, var där och stötta Prespa Birlik. I övrigt kan matchen ses på Prespa Birlik Play, klicka här för att beställa matchen.
Truppen:
Robin Armant, Paulinus Dorzia
Emmanuel Okine, Adriano Kalisiak, David Abaya, Rudolf Mamoka, Hannes Cederholm, Philip Milenkovic, Nathaniel Oseni, Baris Hümmet, Bovar Karim, Gabriel Frimpong, Umar Ahmed, Edafe Egbedi, Kristian Legiec, Jermaine Udumaga, Sadat Karim, Renad El Jerbi
Domare: Mirza Kazic, Malmö