Inför FC Höllviken - Prespa Birlik

Publicerad 30 september 2016 20:38

Kampen om ett säkrat div 1-kontrakt fortsätter. Imorgon reser Prespa Birlik den korta resan till Höllviken för att möta bottenlaget FC Höllviken. Efter måndagens tuffa storförlust är det ett måste med tre poäng för att inte på allvar dras in i bottenstriden. PB har haft det tufft sedan omstarten i div 1 Södra och man har inte tagit en trepoängare på dem senaste åtta omgångarna.

Men trots dem tuffa motgångarna så är det positiva vibbar i laget och spelarna gör verkligen sitt bästa för att vända på negativa trenden.
 
– Vi ger oss aldrig. Det är bara vi själva som kan vända på detta och vi har en stark tro på varandra. Vi vinner som ett lag och förlorar som ett lag och imorgon kommer vi ge allt vi har för tre poäng, säger tränare Meysam Javan.

Hemmalaget FC Höllviken har länge haft det tufft och inför morgondagens match så ligger man sist i tabellen med femton inspelade poäng. I början av september valde tränaren Anders Grimberg att lämna laget. Det nya tränarparet,  Joakim Nilsson Ingves och den tidigare MFF-målvakten Zlatan Azinovic har inte haft det lätt sedan dem tillträdde, tre raka förluster har det blivit.

Noterbart i PB är att målvakten Robin Armandt tyvärr ådragit sig en ny skada och lär vara borta resten av säsongen, detsamma gäller Ilir Tahiri som har problem med menisken. Mittfältaren Firat Sahan är tillbaka i truppen efter flera månaders ryggbesvär.

Matchen imorgon är jätteviktig för dem båda Skånelagen och vid 18-tiden får vi alltså veta utgången.

FC HÖLLVIKEN - KSF PRESPA BIRLIK

När: Lördag 1 oktober kl. 16.00
Var: Höllvikens IP
Hur: Ses på plats, var där och stötta Prespa Birlik. I övrigt kan matchen ses på FC Höllviken Play, klicka här för att beställa matchen.
Truppen:
Nicolas Polakof, Paulinus Dorzia
Emmanuel Okine, Adriano Kalisiak, David Abaya, Rudolf Mamoka, Hannes Cederholm, Philip Milenkovic, Nathaniel Oseni, Baris Hümmet, Firat Sahan, Bovar Karim, Gabriel Frimpong, Edafe Egbedi, Kristian Legiec, Jermaine Udumaga, Sadat Karim
Domare: Joakim Östling, Göteborg