Inför Oddevold - Prespa Birlik

Publicerad 15 oktober 2016 13:02

Bortabesök i Uddevalla i årets näst sista bortamatch är vad som väntar Prespa Birlik när man under söndagen skall möta tabellfemman IK Oddevold på klassiska Rimnersvallen, avspark 17:00.
 
I nuläget ligger PB på en negativ kvalplats och det är en tuff match som väntar dem vitklädda från Malmö.
 
– Årets längsta bussresa och ett bra lag vi ställs emot, det är tufft läge men bara att acceptera. Vi ska göra en bra match utifrån förutsättningarna, säger PB-tränaren Meysam Javan.
 
Hemmamötet mot IK Oddevold i våras slutade med en förlust där siffrorna skrevs till 1-2. Det är ett tufft och fysiskt lag att möta men Meysam Javan och hans mannar är optimistiska.

– Givetvis respekterar vi dem som alla andra motståndare men vi reser inte den långa vägen för att komma hem tomhänta. Vi ska vara smarta och göra en bra bortamatch. Vi har klart för oss hur vi vill spela – både offensivt och defensivt, säger Meysam Javan.

IK ODDEVOLD - KSF PRESPA BIRLIK

När: Söndag 16 oktober kl. 17.00
Var: Rimnersvallen
Hur: Ses på plats, var där och stötta Prespa Birlik. I övrigt kan matchen ses på IK Oddevold Play, klicka här för att beställa matchen.
Truppen:
Paulinus Dorzia
Emmanuel Okine, David Abaya, Ahmad Mohamad, Rudolf Mamoka, Hannes Cederholm, Philip Milenkovic, Nathaniel Oseni, Firat Sahan, Bovar Karim, Robert Al-Fattal, Gabriel Frimpong, Edafe Egbedi, Kristian Legiec, Jermaine Udumaga, Renad El Jerbi
Domare: Alexander Pavlovic, Göteborg