Inför Prespa Birlik - Tvååkers IF

Publicerad 21 oktober 2016 20:42

Nykomlingsmöte på Malmö Stadion imorgon när Prespa Birlik tar emot Tvååkers IF i Div 1 Södras 24:e omgång.

– Det kommer krävas mycket av oss imorgon, men vi är ordentligt taggade och vi ser fram emot en trevlig eftermiddag på Stadion, säger Prespa Birliks manager Meysam Javan.
 
Prespa Birlik tog en fin bortaskalp senast när man besegrade IK Oddevold med 1-0 på stopptid. Inför denna match saknas Umar Ahmed (avstängd) och Philip Milenkovic som fick en bristning på gårdagens träning. Gästerna Tvååkers spelade 1-1 senast efter att Qviding kvitterat på straff i matchens slutskede, i samband med straffen fick man sin ordinarie målvakt utvisad. Prespa Birlik har kartlagt motståndarna väl enligt Meysam Javan.

– Vi har rätt så bra koll på dem. Detta är deras sista chans egentligen, skulle dem förlora så ser det illa ut för dem. Det är ett lag som ger allt och spelar med mycket hjärta. Vi är förberedda för kamp, säger Meysam Javan och fortsätter:

– Vi ser fram emot en tuff match men man ska vara bra för att slå oss, vi kommer att slita som djur.

Avslutningsvis, vilken typ av matchbild tror du vi får se imorgon på Stadion?
–Det kommer bli en tuff första halvlek och jag tror det kommer vara väldigt jämnt. Det laget som gör det första målet kommer ha stor chans att vinna matchen och jag är rätt så övertygad om att båda lagen kommer gå för vinst.

När: Lördag 22 oktober kl. 14.00
Var: Malmö Stadion
Hur: Ses på plats, var där och stötta Prespa Birlik. I övrigt kan matchen ses på Prespa Birlik Play, klicka här för att beställa matchen.
Truppen:
Nicolas Polakof, Paulinus Dorzia
Emmanuel Okine, Adriano Kalisiak, David Abaya, Ahmad Mohamad, Rudolf Mamoka, Hannes Cederholm, Nathaniel Oseni, Firat Sahan, Bovar Karim, Robert Al-Fattal, Gabriel Frimpong, Edafe Egbedi, Kristian Legiec, Jermaine Udumaga, Sadat Karim, Isa Lundin
Domare: Mikael Eriksson, Huskvarna