Fredrik Bengtsson ny kanslist

Publicerad 1 november 2016 20:28

Patrick Finnis som började jobba hos oss för cirka två år sedan lämnar nu sitt uppdrag som kanslist för nya utmaningar.

– Det har varit två lärorika år för mig. Intressant att se utvecklingen och alla förändringar, både på och utanför plan. Tar med mig minnena av alla goda människor jag har träffat och givetvis när klubben vann div 2. Det har varit minst sagt spännande att vara en del av resan i klubbens framgångar.

Ny kanslist blir alltså Fredrik Bengtsson och han är glad över möjligheten och beskriver sina känslor inför kommande uppdrag:
– Det känns jättebra, nya vyer och möjligheter att ta del av.

Vad vet du om Prespa Birlik?
– Fotbollsförening som kämpat sig upp från lägre divisioner till var de är idag. Vet att det ligger en intressant historia och betydelse bakom klubbemblemet och namnet.

Han förstår att det kommer att ta tid att lära känna allt och alla i föreningen. På frågan vad han hoppas tillföra föreningen svarar Fredrik på följande vis:

– Hoppas kunna tillföra glädje och kämparanda samt vara ett bra stöd för hela klubben.

Vad ser du mest fram emot under din tid i Prespa Birlik?
– Självklart hoppas man att klubben fortsätter att avancera i seriesystemet. Det hade varit oerhört kul att få uppleva en sådan resa.

Hans första intryck i klubben beskriver han som positiva.

– Kände mig välkommen redan från första början och jag ser fram emot tiden här, det skall bli roligt och det känns lovande inför framtiden.

KSF Prespa Birlik tackar Patrick Finnis för denna tid och önskar honom all lycka med sina framtida uppdrag. Samtidigt hälsar vi Fredrik Bengtsson varmt välkommen till PB-familjen.

/Tommy Olivares