Firat Sahan lägger skorna på hyllan

Publicerad 14 november 2016 08:06

Prespa Birliks mittfältare Firat Sahan har beslutat att avsluta sin fotbollskarriär som spelare. Istället väljer han nu att inleda en karriär som tränare.

– Jag har varit väldigt skadedrabbad i år och kroppen har börjat säga ifrån. Det är ett genomtänkt beslut och jag känner även att jag vill spendera mer tid med familjen, säger Firat Sahan.

30-åringen skall nu alltså inleda sin tränarkarriär och det kommer han att göra i Malmölaget FBK Balkan som spelar i div 4. Där kommer han att ingå i tränarstaben med bland annat PB-bekantingen Sebatin ”Sillen” Avci.

– Jag har haft två väldigt fina år i Prespa Birlik även om det blev ett tråkigt avslut i år när vi åkte ur div 1. Jag har fått lira med fantastiska spelare och fått lära känna underbara människor. En klubb som tagit väl hand om mig och jag har alltid känt mig som en del i PB-familjen. Jag vill rikta ett stort tack till alla inblandade i föreningen och önska dem all lycka i framtiden, avslutar Firat Sahan.
 
KSF Prespa Birlik vill tacka Firat Sahan för denna tid och önskar honom lycka till med sina framtida uppdrag.