Sadat Karim lämnar Prespa Birlik

Publicerad 29 november 2016 08:49

Prespa Birlik och Landskrona BoIS är överens om en övergång för målskytten Sadat Karim. Övergången träder i kraft med omedelbar verkan.

25-åringen kom till Prespa Birlik inför säsongen 2015 och var en stor bidragande faktor till att klubben skördade stora framgångar och tog klivet upp till div 1 under samma år. Han spelade totalt 64 matcher i PB-tröjan, 52 mål och 23 assists blev hans facit under dem två åren.

Prespa Birlik önskar Sadat Karim lycka till i hans framtida karriär.
 
Meysam Javan

”Sadat Karim är en hårt arbetande spelare som alltid vill framåt. Som person är han oerhört ödmjuk och positiv. Han har gjort mycket för Prespa Birlik och vi önskar honom all lycka i framtiden”
 
Sadat Karim

"Jag vill tacka gud för att jag fått denna speciella möjlighet att få spela i PB tillsammans med många fantastiska fotbollsspelare. Vi har haft både med och motgångar, jag har utvecklats som spelare och person under denna tid och jag tar med mig två minnesrika år. Jag vill rikta ett stort tack till alla i föreningen som stått bakom mig sedan dag ett, alla supportrar som älskar PB. Nu har dagen kommit då det är dags för nya utmaningar för min del, jag önskar er all lycka och jag är säker på att Prespa Birlik kommer vara ett lag att räkna med även i framtiden."