Hannu Sirviö ny tränare i Prespa Birlik

Publicerad 30 november 2016 16:57

Prespa Birlik presenterar Hannu Sirviö som ny tränare i klubben.

46-åringen har en lång erfarenhet inom tränaryrket. Framför allt har han varit en stor profil i SE-klubben Trelleborgs FF där han var i många år och jobbade som ungdomsansvarig, tränare för U19 och tipselit-laget och assisterande tränare när seniorlaget spelade i Superettan 2012.

Prespa Birliks sportchef Meysam Javan är glad att kunna presentera Hannu Sirviö och beskriver honom så här.

– Hannu är en välmeriterad tränare som vi anser passa in i vårt tänk att spela fotboll. Dessutom är han väldigt skicklig på att utveckla unga spelare och har ett tydligt ledarskap, säger Meysam Javan.

Hannu Sirviö börjar sin tjänst med omedelbar verkan och han ser fram emot det nya uppdraget.

– Jag är ödmjuk och glad över att få chansen att träna en klubb som Prespa Birlik. Man har ju följt deras framfångar under ett antal år och det skall bli spännande att få vara en del av den fortsatta resan. Jag har tagit del av PB:s vision och framtidsplaner och jag är övertygad om att vi kommer få ett väldigt konkurrenskraftigt lag inför kommande säsong, säger Hannu Sirviö.

Vi hälsar Hannu Sirviö varmt välkommen till PB-familjen!