PB förstärker ledningen med Jerry Nilsson

Publicerad 1 december 2016 20:29

Prespa Birlik förstärker ledningen med Jerry Nilsson som tillsammans med Meysam Javan kommer att dela på sportchefsrollen. Jerry kommer närmast från FC Höllviken som för några veckor sedan meddelade att man lägger ner sin elitsatsning.

– Ett lockande och intressant jobb. Prespa Birlik har en tydlig vision och det finns en stark tro på allt man gör i klubben. Jag ser fram emot att vara en del av detta och vi ska jobba hårt för att driva klubben till nya framgångar, säger Jerry Nilsson.

Meysam Javan är väldigt glad och nöjd med klubbens senaste förvärv.

– Jerry är en väldigt drivande person och det skall bli ett nöje att ha med honom i vår organisation. Han har väldigt bra insyn i Skåne-fotbollen och kommer med sin kompetens att vara en stor tillgång för Prespa Birlik, berättar Meysam Javan.

Vi hälsar Jerry Nilsson varmt välkommen till PB-familjen!