Viklund och Eskilsson klara för Prespa Birlik

Anton Viklund t.v, Marcus Eskilsson Anton Viklund t.v, Marcus Eskilsson

Publicerad 3 december 2016

Det intensiva arbetet med lagbygget inför 2017 fortsätter. Idag kan vi meddela att mittfältaren Anton Viklund och målvakten Marcus Eskilsson skrivit på ettåriga avtal med Prespa Birlik. Båda spelarna kommer närmast från spel med FC Höllviken som också är deras moderklubb.

– PB är en klubb med enorm potential och det är också en klubb som alltid satsar och vill framåt. Skall bli oerhört kul och intressant att se vad vi kan åstadkomma kommande säsong, säger den 29-årige målvakten Marcus Eskilsson.

25-åringen Anton Viklund beskrivs som ett energiskt rivjärn med stor spelförståelse. Viklund har varit kapten i FC Höllviken i flera år och han ser fram emot att få dra på sig PB-tröjan.

– Prespa Birlik har jag mött ett antal gånger och det är ett välspelande lag som alltid bjuder på teknisk fotboll. Det känns bra att komma till en klubb som sköts oerhört professionellt och jag ska ge mitt yttersta för att hjälpa klubben till nya framgångar, säger han.

Sporchefen Meysam Javan om klubbens senaste nyförvärv.

– Det är två spelare som håller en hög nivå både på och utanför plan, oerhört professionella i sin attityd. Det var flera klubbar som ville ha deras signaturer men dem valde till slut att skriva på för oss och det är vi väldigt belåtna med, säger Meysam Javan och avslöjar att mer är på gång.

-Vi är i full färd med att bygga truppen som sagt och kommer inom det närmaste att presentera fler nyheter, avslutar han.

Vi hälsar Anton och Marcus varmt välkoma till PB-familjen!