PB förlänger med Philip Milenkovic

Publicerad 10 december 2016 10:13

Prespa Birlik och Philip Milenkovic har kommit överens om en förlängning som sträcker sig över 2017. Den nyligen fyllda 28-åringen som kom till Prespa Birlik i somras ser ljust på framtiden.

– Jag är glad över att klubben tror på mig och jag ser väldigt mycket fram emot kommande säsong. Detta året var inget bra år varken för mig eller för klubben men nu blickar vi framåt och det finns en stor revanschlusta som vi ska se till att förvandla till något riktigt bra, säger Milenkovic.

Philip Milenkovic har haft det tufft med skador dem senaste åren och innan han kom till PB i somras hade han spelat en tävlingsmatch på ett och ett halvt år. Två matcher från start och ett inhopp blev hans facit i den vita tröjan under 2016.

– Philip var inte speciellt vältränad när han kom till oss men under hösten visade han prov på fina kvalitéer och med en en riktig försäsongsträning så tror jag att han kommer bli en viktig pusselbit för oss. Det är en härlig kille som är väldigt professionell i sitt sätt att vara både på plan och i omklädningsrum, säger sportchef Meysam Javan.

Vi önskar Philip Milenkovic ett stort lycka till under 2017!