Erik Hoang klar för Prespa Birlik

Publicerad 12 december 2016 21:17

Prespa Birliks senaste nyförvärv är den 23-årige anfallaren Erik Hoang.

– Jag har kommit till en klubb som förespråkar en fotbollsfilosofi som jag gillar, mycket bollägande och anfallsinriktad fotboll. Dem har en klar vision gällande framtiden och jag vill hjälpa dem att avancera. Jag känner en stor glädje och jag ser fram emot att köra igång i januari, säger Erik Hoang.

Erik Hoang har tillhört allsvenska Kalmar FF:s spetsgrupp och även spelat i Oskarshamns AIK och Nybro.

– Erik är en kvick och snabb spelare som kan användas både som anfallare och yttermittfältare. Han är bra på att utmana sin motståndare och har näsa för mål. Vi tror att Erik kommer att fortsätta utvecklas i vår miljö och det ska bli intressant att följa honom på nära håll, säger sportchef Meysam Javan.

Vi hälsar Erik Hoang varmt välkommen till PB!