Mathias Jung klar för Prespa Birlik

Publicerad 12 december 2016 20:57

Idag skrev den 23-årige mittfältaren Mathias Jung på för Prespa Birlik.

– Prespa Birlik är en klubb med en målbild som matchar mina ambitioner och det var inget svårt val för mig att göra. Dessutom spelar dem en fotboll som är attraktiv och det på passar mig perfekt, säger Mathias Jung efter att ha kritat på ettårskontraktet och fortsätter.

– Jag tror det kommer bli ett roligt fotbollsår säsongen 2017 och det känns fantastiskt kul att få vara med på den resa som klubben inlett för att ta sig uppåt igen.

Mathias Jung som flyttade till Malmö i somras för att studera spelade innan dess för IFK Berga där han var en viktig nyckelspelare i flera år. 2015 blev han utnämnd till bästa mittfältare i Div 2 Södra Götaland.

– Vi sprang hem serien det året med ett fantastiskt bra lag men ändå fick Mathias Jung priset som bästa mittfältare. Det säger mycket om vilken kapacitet han besitter och vi är stolta över att han valt att representera oss, säger Meysam Javan.

Vi hälsar Mathias Jung varmt välkommen till PB!