Christoffer Levi klar för Prespa Birlik

Publicerad 17 december 2016 15:36

Truppen inför kommande säsong börjar ta form. Prespa Birliks senaste nyförvärv är 27-årige Christoffer Levi från FC Höllviken som idag skrev på ett avtal som sträcker sig över 2017.

– Det finns en grymt stark drivkraft i föreningen och man vill ta sig uppåt i seriesystemet. Det är väldigt inspirerande för mig och jag tror 2017 kommer bli en rolig säsong. Jag är övertygad om att vi kommer bli ett väldigt tufft lag att möta, säger Christoffer Levi.

Mittfältaren som valde Prespa Birlik framför ett flertal klubbar kommer alltså närmast från FC Höllviken och var innan dess i Eskilsminne i fem säsonger. Sportchefen Jerry Nilsson är väldigt nöjd med klubbens senaste tillskott.

– Christoffer Levi är en hårt jobbande yttermittfältare som även kan användas som anfallare. Han har en bra teknik och kan slå ut sin motspelare. En spelare med mångårig erfarenhet av spel på hög nivå och vi är jätteglada att han valde oss och vår satsning, säger Jerry Nilsson.

Vi hälsar Christoffer Levi varmt välkommen till Prespa Birlik!