Välkommen till PB, Victor Sköld

Publicerad 23 december 2016 20:28

Prespa Birliks senaste nyförvärv heter Victor Sköld. Den 20-årige mittfältaren som senast kommer från Kvarnby, skrev idag på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2017.

– Victor är en tuff och hårt arbetande bollvinnare. En ung spelare med stor utvecklingspotential som vi tror kommer ta sitt nästa steg i karriären hos oss i Prespa Birlik, säger sportchef Jerry Nilsson.

Victor Sköld har trots sin låga ålder spelat div 2-fotboll för Kvarnby i flera år och blev denna säsong utnämnd till deras bästa spelare.

– Jag kommer till en klubb med tydliga visioner och deras ambitioner matchar mina egna. När vi satte oss ner för att diskutera så kunde jag inte tacka nej när dem presenterade sina framtidsplaner. Det skall bli oerhört kul att få komma igång och jag ser fram emot kommande säsong, säger en glad Victor Sköld efter att ha satt sin namnteckning på kontraktet.

Vi hälsar Victor Sköld varmt välkommen till PB-familjen!