TACK FÖR 2016

Publicerad 26 december 2016 10:09

KSF Prespa Birlik riktar ett stort tack till alla samarbetspartners för det gångna året. Hoppas på ett fortsatt gott samarbete även 2017.

AKEA - HELA BILEN - TILLMOBIL - GULLVIK STÄD - RÖRMONTÖREN SYD AB - PAPPOO NORDIC AB - MABI - FRUKT & GRÖNSAKSHALLEN - WESTBERGEN - A INVEST & CONSULTING - ZEBRA COLLECTION - HÄGGENÄS AUTO - MS BYGG - STADIUM - PROJEKTFABRIKEN - GLASHUSET - MIDZONE - FREDRICSONS TRÄ - HÖGTRYCKSSERVICE ÖRESUND - SONAX - FREDDY´S - NIKE - FUN RADIO - REDFELLAS - SCHÖÖNS MÅLERI AB - SAFE BEVAKNING - GRIPEN CROSSFIT - INTERIMA - DAILY PROMOTION - 24MALMÖ.SE - ALL MEDIA ÖRESUND

Vi vill även tacka alla de som hjälper till under alla arrangemang i föreningen. Ert stöd betyder väldigt mycket för KSF Prespa Birlik. Sist men inte minst, ett stort tack till alla där ute som stöttar laget i med- och motvind, ni är fantastiska!

GOTT NYTT ÅR!