Magnus Carlsson klar för Prespa Birlik

Publicerad 29 december 2016 17:49

Idag blev det klart att försvararen Magnus Carlsson spelar i den vita tröjan kommande säsong. 31-åringen har skrivit på ett avtal som gäller för 2017.

– Magnus är en rutinerad mittback som med sina 190 centimeter är väldigt svårslagen i luftspelet. Han har dessutom en hyfsad teknik med en vass vänsterfot och han kommer bli en viktig pjäs i vårt försvar, säger sportchef Jerry Nilsson.

Den reslige mittbacken spelade under sin juniortid i Husie och MFF innan han värvades av Bunkeflo IF som 20-åring. Där gjorde han sedan fem säsonger, i Superettan och Div 1. Senast kommer han från spel med FC Höllviken där han spenderat fem säsonger.

– Känns jättebra att allt är klart nu. Prespa Birlik har jag ett mött ett antal gånger genom åren och det är ett lag som alltid står för en underhållande fotboll. Ser fram emot en väldigt spännande säsong där vi givetvis kommer ge allt för en topplacering, säger Magnus Carlsson.

Vi hälsar Magnus Carlsson varmt välkommen till PB!