Välkommen till PB, Muamet Asanovski

Publicerad 30 december 2016 18:36

Prespa Birlik har idag gjort klart med ännu ett nyförvärv inför kommande säsong. Muamet "Mudi" Asanovski skrev idag på ett avtal som sträcker sig över 2017.

– ”Mudi” har funnits på vår radar ett tag och vi är glada över att han valde oss. Det är en mycket intressant spelare, målfarlig med bra fart. Dessutom är det en kille med rötter i Prespa-regionen så det ska bli kul och få se honom i PB-tröjan, säger sportchef Meysam Javan.

Han startade sin fotbollskarriär i MFF där han spelade fram till 19-års ålder innan han flyttade till danska AB Köpenhamn och den danska andraligan. Där tillbringade han två säsonger innan flyttlasset gick tillbaka till Sverige. Ny klubbadress blev Ängelholms FF som han representerade i Superettan under 2012 till 2015, 56 matcher blev det i den gula tröjan. Muamaet Asanovski har även spelat i Landskrona BoIS och FC Höllviken.

– Det kommer bli en väldigt speciell känsla att få dra på sig PB-tröjan. Jag har följt Prespa på nära håll sedan barnsben då min far (Adnan Asanovski) var en stor ikon i klubben, säger Muamet Asanovski och fortsätter:

– Jag hoppas att kommande säsong blir ett framgångsrikt år för oss, vi har en slagkraftig trupp med duktiga personer runt omkring som vill mycket. Nu ska vi bara se till att få ihop en stark grupp som drar åt samma håll och ha ett mål i siktet, att ta tillbaka klubben där den tillhör, avslutar ”Mudi”.

Vi hälsar Muamet Asanovski varmt välkommen till PB-familjen.