Läget i truppen

Publicerad 7 januari 2017 09:50

Sedan sista matchen spelades och degraderingen till div 2 var ett faktum så har Prespa Birliks ledning jobbat stenhårt för att forma truppen inför 2017. I dagsläget så har tolv nya spelare anslutit till PB och här nedan sammanställer vi vilka som är nya och vilka som lämnat klubben.

– Vi är fortfarande i förhandlingar om att förlänga kontrakten med tre-sex av förra årets spelare. Skriver de på ska vi ha två nyförvärv till. Stannar ingen av dem ska vi ha sex nya till, berättar sportchef Meysam Javan.

IN:
Marcus Eskilsson (mv, FC Höllviken), Peter Nilsson (mv, FC Rosengård), Freddy Borg (försv, FC Höllviken), Robert Medvegy ( försv, IK Franke), Magnus Carlsson (försv, FC Höllviken), Rakib Issah (försv, FC Union Berlin), Mathias Jung (mf, IFK Malmö), Anton Viklund (mf, FC Höllviken), Christoffer Levi (mf, FC Höllviken), Victor Sköld (mf, Kvarnby IK), Muamet Asanovski (mf, FC Höllviken), Erik Hoang (fw, Nybro IF)

UT:
Robin Armandt (mv, Malmö City FC), Rudolf Mamoka (försv, klubb ej klar), Nathaniel Oseni (försv, klubb ej klar), Emmanuel Okine (försv, klubb ej klar), Firat Sahan (mf, slutar med fotboll), Bovar Karim (mf, klubb ej klar), Umar Ahmed (mf, klubb ej klar), Edafe Egbedi (mf, Landskrona BoIS), Kristian Legiec (mf, Malmö City FC), Gabriel Frimpong (mf, Mjällby AIF), Jermaine Udumaga (mf, klubb ej klar), Isa Lundin (fw, Konyaspor), Sadat Karim (fw, Landskrona BoIS), Renad El Jerbi ( fw, klubb ej klar)

KSF Prespa Birlik vill tacka alla spelare som lämnat för denna tid och önska dem lycka till med sina framtida uppdrag. Samtidigt hälsar vi alla nya varmt välkomna till PB-familjen.