Redfellas blir guldpartner

Publicerad 15 januari 2017 15:52

Redfellas har varit en trogen samarbetspartner till Prespa Birlik sedan 2015 och väljer nu alltså att gå från bronspartner till guldpartner inför 2017.

Samarbetet innebär bland annat att Redfellas under säsongen 2017 kommer att synas på Prespa Birliks nya matchtröja.

"Redfellas vill ge sina kunder mat och dryck av hög kvalitet. Dem tar även ansvar för att eliminera onödiga fetter, GMO och artificiella ingredienser när det är möjligt, och strävar efter att ge nya, hälsosamma ingredienser deras kunder kan må bra av. Alla deras sallads-skålar är miljövänliga och dem använder ekologiska ingredienser när det är möjligt."

För mer information om Redfellas och deras utbud, klicka här.

Som KSF Prespa Birliks samarbetspartner får du och ditt företag möjlighet att synas och märkas tillsammans med oss. Att synas tillsammans med KSF Prespa Birlik blir ett sätt att ytterligare förstärka det egna varumärkets personlighet och attityd. Tag kontakt med oss redan idag, marknad@prespabirlik.se