Inför IFK Trelleborg - Prespa Birlik

Publicerad 10 februari 2017 15:26

Efter flera månaders uppehåll så är vi nu framme vid datumet vi alla väntat på. Div 3-laget IFK Trelleborg står för motståndet i årets första match för Prespa Birlik. Det lär bli en mycket spännande säsong då många nya ansikten anslutit.

– Det ska bli kul och spännande att se hur långt vi kommit i vår utveckling som lag och grupp. Vi har jobbat hårt i fyra veckor och vi ser alla fram emot att komma igång med matchandet, säger tränare Hannu Sirviö och fortsätter:

– Det här är ett helt nytt Prespa Birlik och imorgon kommer vi få veta vart vi står någonstans både spelmässigt och fysiskt sätt. Ska även bli intressant att se hur vi agerar i olika matchsituationer både offensivt och defensivt.

Här kan du följa målrapportering direkt från Vångavallen

IFK Trelleborg - KSF Prespa Birlik
Träningsmatch
Vångavallen (konstgräs)
Lördag 11 februari kl 13:00