Mohammad El Kayed klar för PB

Publicerad 10 februari 2017 18:43

Mohammad "Dado" El Kayed är det nya namnet i Prespa Birlik. Klubben och den 19-årige anfallaren har idag kommit överens om ett ettårskontrakt.

– PB är en mycket ambitiös klubb som hela tiden strävar efter att klättra uppåt. Här finns en stark vinnarmentalitet som sitter i väggarna och jag är väldigt nöjd över att ha skrivit på för klubben. Jag tror starkt på att det är ett steg i rätt riktning för min fortsatta fotbollskarriär, säger en lycklig Mohammad El Kayed.

19-åringen kommer senast från div 2-spel med IFK Malmö där han var deras bästa spelare i två säsonger. Innan dess tillhörde han LB07 som också är hans moderklubb.

– Vi får en hypersnabb spelare som gillar att utmana med fart. Han kommer att tillföra ytterligare en dimension i vårt anfallsspel och vi är såklart väldigt nöjda med att han valt att skriva på för Prespa Birlik, säger sportchef Meysam Javan.

Mohammad El Kayed kommer att spela i tröja nummer nio och vi hälsar honom varmt välkommen till PB-familjen.