Välkommen till PB, Poya Ghanbari

Publicerad 15 februari 2017 10:36

Poya Ghanbari, 20, där har ni Prespa Birliks senaste nyförvärv. Ytterbacken från Norrby IF har skrivit på ett ettårskontrakt.

– PB är en klubb som jag kände till redan när jag bodde i Borås och nu när jag väl flyttade till Malmö var det den enda klubben jag ville spela för, säger Poya Ghanbari.

20-åringen tillhörde IF Elfsborg när han för något år sedan bröt foten, vilket höll honom borta från fotbollen ett bra tag. 2012 gick han till Örgryte där han spelade i tre år innan han tröttnade på pendlandet och bytte till Norrby IF. Där blev det bara en säsong innan oturen var framme igen.

– Jag skadade korsbandet och var tvungen att operera mig, det har varit en tuff tid men nu har jag tränat med Prespa ett par veckor och allt känns jättebra. Det är en målmedveten klubb och här finns många duktiga och hungriga spelare. För min egen del tror jag att jag kommer fortsätta utvecklas här i PB, avslutar Poya Ghanbari.
 
Sportchef Jerry Nilsson
Poya är en väldigt kvick och irrationell lirare som haft lite otur med skador i sin karriär. Vi tror mycket på att detta är rätt omgivning för honom att vidareutvecklas i.

Poya Ghanbari kommer att spela i tröja nummer 16 och vi hälsar honom hjärtligt välkommen till PB-familjen!