Inför Hässleholms IF - Prespa Birlik

Publicerad 17 februari 2017 17:36

I årets andra träningsmatch ställs Prespa Birlik mot seriekonkurrenten Hässleholms IF.
 
I den förra matchen, mot IFK Trelleborg i lördags så blev det vinst med 4-0. Framför allt så var den andra halvleken väl genomförd och alla fyra målen gjordes då. Under veckan som gått har man fortsatta att vässa på spelet och inför morgondagens match kommer man fortsätta att testa olika spelvarianter.

– Vi är början på en resa och det är nu vi har möjlighet att testa på olika saker. Vi har en del småkänningar på vissa spelare vilket betyder att Mohammad El Kayed och Muamet Asanovski kommer stå över denna match, säger tränare Hannu Sirviö och fortsätter:

– Det skall bli intressant att möta Hässleholms IF som är ett bra, spelande fotbollslag. Dessutom blir det en något starkare värdemätare jämfört med förra veckans match.
 
Här kan du följa målrapportering direkt från Österås IP

Hässleholms IF - KSF Prespa Birlik
Träningsmatch
Österås IP (konstgräs)
Lördag 18 februari kl 15:00