Jesper Rindmo klar för Prespa Birlik

Publicerad 21 februari 2017 08:09

Idag kan Prespa Birlik presentera sitt senaste nyförvärv inför 2017. Det är den målfarlige anfallaren Jesper Rindmo som skrivit på för ett år.

– Känns jättekul och stimulerande att komma till en klubb som PB. Här finns en härlig framåtanda och att man vill vara ett spelförande lag med en offensiv inriktning är något som attraherar mig, säger Jesper Rindmo efter att ha skrivit på kontraktet.

21-åringen som snart fyller 22 började sin fotbollskarriär i Skurups AIF, hann med en kort sejour i Trelleborgs FF innan han hamnade i Malmö FF. Där spelade han i både U17 och U21 innan han för tre säsonger sedan valde seniorfotboll och division 1 i Lunds BK. Senast kommer han från div 1-spel med Kristianstad FC.

Varför blev det Prespa Birlik?
– Många av killarna har spelat på en hög nivå och det finns en strävan att komma dit igen. Den satsningen som sker i Prespa Birlik känns mycket intressant. Det ska bli skoj att få vara en del av den och jag ser fram emot att visa vem jag är och bidra med det jag är bra på. Till sist hoppas jag att vi alla tillsammans i PB kan skapa en fin och oförglömlig säsong.

Sportchefen Jerry Nilsson är nöjd med sitt senaste förvärv.

– Trots sina låga ålder är Jesper en etablerad spelare. Han är född 95 och passar bra in i vår profil där vi försöker hitta unga utvecklingsbara spelare. Snabb och teknisk med näsa för mål, säger Jerry Nilsson.

Jesper Rindmo kommer att spela i tröja nummer 7 och vi hälsar honom varmt välkommen till PB-familjen.