Välkommen till PB, Cimon Lydén

Publicerad 24 februari 2017 17:41

Idag blev det klart att försvararen Cimon Lydén spelar för Prespa Birlik kommande säsong. 21-årigen debuterade redan som 17-åring i Superettan då han representerade Landskrona BoIS. Han har även spelat i Lunds BK och Malmö FF.

– Vi tror på Cimon, han är fortfarande ung och har många år av utveckling framför sig. Vi har en fått en härlig mix i årets trupp med äldre rutinerade spelare och duktiga, utvecklingsbara killar, säger sportchef Meysam Javan.

– Känns jättekul att få komma till en klubb där det finns en stark vinnarmentalitet och som vill uppåt. Jag vet att det kommer krävas mycket, men jag gillar att sätta press på mig. Det är en stor utmaning som jag verkligen ser fram emot säger Cimon Lydén,
 
Cimon Lydén och PB har tecknat ett ettårskontrakt.

– Cimon är en fysiskt stark ytterback som utöver sin snabbhet också har en bra teknik och bra spelförståelse, avslutar Meysam Javan.
 
Cimon Lydén får nummer 18 och vi hälsar honom varmt välkommen till Prespa Birlik.