Inför BK Avarta - Prespa Birlik

Publicerad 25 februari 2017 12:47

Imorgon reser Prespa Birlik över sundet för att spela träningsmatch mot det danska div 1- laget BK Avarta. Årets tredje bortamatch och tränaren Hannu Sirviö är tillfredsställd med resultaten hittills.

– Vi har haft en bra utdelning på inledningen av säsongen tycker jag. Trots saknad av spelare pga skador och stor rotation så tycker jag att killarna visat att det kommer vara stenhård konkurrens om platserna i startelvan. Vilket är positivt såklart, ler Hannu Sirviö.

Prespa Birlik och BK Avarta möttes även förra vintern, en match som slutade 1-1 hemma på Heleneholms konstgräs.

– Danska lag brukar spela en snabb och teknisk fotboll längs gräset. Deras seriespel drar igång igen om tre veckor vilket innebär att dem är något längre fram i sina förberedelser efter vinteruppehållet, så det passar oss bra att få en ordentlig genomkörare säger, Hannu Sirviö.

Även i denna match står Muamet Asanovski och Mohammad El Kayed över på grund av överbelastning i ljumskarna.

Här kan du följa målrapportering direkt från Espelundens Idrætsanlæg

BK Avarta - KSF Prespa Birlik
Träningsmatch
Espelundens Idrætsanlæg
Söndag 26 februari kl 13:20