Alan Asaad klar för Prespa Birlik

Publicerad 28 februari 2017 14:02

Prespa Birlik har klart med ett nyförvärv. Alan Asaad, mittfältare, har skrivit på för ett år.

– Trots sin låga ålder har han visat upp ett moget spel. En offensiv och bolltrygg spelare med stor potential, säger sportchef Meysam Javan.

Den blott 18-årige mittfältaren kommer senast från spel med FC Rosengård och har Malmö FF som moderklubb. Under försäsongen har han fått visa upp sig i PB och har startat i dem två senaste träningsmatcherna. Asaad har imponerat så pass mycket att han nu belönats med ett ettårskontrakt med klubben.
 
– Jag har fått ett mycket bra intryck under dessa veckor jag varit i klubben, här finns en mycket proffsig organisation och man har fina framtidsplaner som lockade mig, säger Allan Asaad och fortsätter:

– Jag var med och tog upp FC Rosengård till div 1 förra säsongen och jag vet att det krävs mycket hårt arbete för att vinna en serie, men det känns som att vi har något riktigt bra på gång med många fantastiskt duktiga spelare i truppen, avslutar Asaad.
 
Alan Asaad kommer spela i tröja nummer 11 och vi hälsar honom varmt välkommen till PB-familjen.