Tobias Malm klar för Prespa Birlik

Publicerad 2 mars 2017 18:28

Prespa Birlik skrev idag ett ettårskontrakt med 25-årige ytterbacken Tobias Malm.

PB har förstärkt klart inför den kommande säsongen där ytterbacken Tobias Malm nu är klar för ett år med Prespa Birlik. Efter att ha övertygat under några veckors provspel spelar nu Tobias Malm i vit tröja med nummer 19 på ryggen under 2017, något som gör honom både nöjd och stolt.

– Jag är väldigt glad över att få skriva på för Prespa Birlik, man har tydliga mål och vi kommer bli väldigt svårslagna i år. Det känns som en välorganiserad och familjär förening så jag ser verkligen fram emot att få spela här, säger Malm.

Den 25-årige, vänsterfotade ytterbacken kommer närmast från FC Höllviken och debuterade redan som 19-åring i Allsvenskan med MFF. Han har även meriter från spel i Superettan där han representerat klubbar som TFF, Landskrona BoIS och Östersunds FK.

–  Tobias Malm är en av seriens duktigaste ytterbackar och kommer med sin speed och teknik vara ett farligt vapen framåt för oss. Det har han tydligt visat i dem två träningsmatcherna han spelat för oss, säger en nöjd sportchef Jerry Nilsson och fortsätter:

–  Nu letar vi inte efter fler nyförvärv, men skulle det dyka upp något spännande så får vi givetvis ta den diskussionen då.

Vi hälsar Tobias Malm varmt välkommen till PB-familjen.