Inför IFK Malmö - Prespa Birlik

Publicerad 3 mars 2017 20:36

Imorgon spelar Prespa Birlik året första och enda träningsmatch i Malmö, man möter seriekonkurrenten IFK Malmö på Malmö Stadions konstgräsplan nr 10, avspark 15:00. Prespa Birlik har med sitt nykomponerade lag spelat tre matcher i år, två vinster och en förlust med 7-2 i målskillnad är facit hittills.

Senaste mötet mot IFK Malmö var vintern 2016, också då i en träningsmatch. En kamp som slutade med en 3-2 vinst för PB. Att det blir en jämn och tuff match som väntar imorgon råder inga tvivel om. I hemmalaget återfinns inte mindre än hela sju spelare som tidigare representerat Prespa Birlik och tränaren Hannu Sirviö har några frågor han vill ha svar på under morgondagens match.

– Vi har tränat en hel del på vissa offensiva bitar i vårt spel under veckan och det ska bli intressant att testa det under match där vi får ett bra motstånd. Vi har hyfsad bra koll på dem och vi vet att dem har många duktiga spelare i laget, säger Sirviö.

I och med gårdagens nyförvärv av Tobias Malm så är truppen i princip spikad, något som Hannu Sirviö ser positivt på.

– Absolut är det så. Nu vet vi ju vad vi har att jobba med så att säga och jag tycker vi fått ihop ett slagkraftigt lag inför årets seriespel. Vi har en bra mix i truppen med en del som varit med på betydligt högre nivå och ett par unga, hungriga killar som vill mycket med sin fotboll.

Här kan du följa målrapportering direkt från Malmö Stadion Plan 10

IFK Malmö - KSF Prespa Birlik
Träningsmatch
Malmö Stadion Plan 10
Lördag 3 mars kl 15:00