Antalya dag 1

Publicerad 25 mars 2017 18:06

Det blev sen ankomst till Antalya under fredagen. Efter en trevlig flygtur och en kortare bussresa så anlände Prespa Birlik till hotellet Royal Holiday Palace vid 01-tiden (lokal tid, skiljer två timmar mot tiden i Sverige).

Efter en väldigt sen middag där kocken fick jobba hårt för att mätta hungriga PB-killar så blev det incheckning och därefter läggdags. Klockan 08:00 idag var det gemensam frukost och efter det förberedelser innan bussen körde laget till träningsanläggningen där träningen startade kl 10:00.

Ett pass som innehöll rätt så lugna moment. Lite uppvärmning och sedan spel resten av tiden. Killarna var nöjda med underlaget och man såg riktigt hur dom njöt av den fina gräsplanen som håller högre klass än Swedbank Stadions.

Passet avslutades vid 12- tiden och busschauffören körde oss tillbaka till hotellet där det var dags att ladda batterierna med en fantastisk lunchbuffe. Efter maten var alla snabbt ute vid solstolarna och poolen för att njuta av det underbara vädret som för dagen bjöd på blå himmel och 30C ( i solen).

15:45 var det återigen dags för bussresa mot träningsanläggningen för att utföra dagens andra träningspass där fokus låg på defensiven.

Nu är det dags för middagsbuffe och massor av ljuvlig, turkisk mat. Hemsidan önskar er alla en fortsatt trevlig lördagkväll.