Antalya dag 2

Publicerad 26 mars 2017 16:43

Gårdagens kväll avslutades med olika aktiviteter. Vissa stannade på hotellet och körde en liten intern pokerturnering medan vissa valde att bege sig in mot Antalya City för att uforska vad staden har att erbjuda.

Söndagen startade i vanlig turordning med tidig frukost vid 8-tiden. Killarna laddade på ordentligt inför dagens träningspass som började 10.00. Träningsplanen som ligger i närheten av Mardan Sports Complex håller en ofantligt hög klass, som vi berättade om igår också. Gräsmattan som laget tränar på liknar en golfgreen, men betydligt tåligare givetvis.

Ledningen i PB har verkligen gjort ett bra jobb för att få fram de bästa förutsättningarna för ett lyckat träningsläger här nere i Antalya. Man har ställt höga krav på arrangören som tillgodosett laget med det bästa när det gäller boende och träningsmöjligheter.

– Jag har varit på många träningsläger både som spelare och ledare men detta är något obeskrivligt. Här finns allt du kan önska dig och jag har inte hört någon i laget klaga på något. Vi är jättenöjda och vi njuter av varje sekund av att vara här, säger assisterande tränar Esbjörn Berghult.

Under dagens träningspass var det fokus på det defensiva där man provade på olika konstellationer, flera spelare fick prova på ovana positioner. Allt för att testa möjliga scenarion som laget kan utsättas för under match i seriespelet.

Träningen avslutades efter cirka en timme och femtio minuter och efter den korta bussturen var det lunch a la deluxe som stod på menyn. Och därefter intog i princip hela laget solstolarna vid poolområdet. Ännu en dag med fantastiskt solsken och cirka 28C. Nu börjar det närma sig kvällsmiddag och vad kvällen har att erbjuda återstår att se.

Vi önskar er alla hemma i Sverige en fortsatt trevlig söndagskväll, vi hörs imorgon.