Antalya dag 3

Publicerad 27 mars 2017 18:26

Prespa Birlik är inne på sin tredje dag här nere i Antalya och dem två första dagarna var det strålande solsken och nästan 30 C. Därför var det lite chockerande när man vaknade upp imorse och såg molnen dominera himlen. Tidig frukost och förberedelser inför träningen som startade kl 10.00.

Dagens träningspass innehöll en kortare uppvärmning och därefter en hel del possession-spel. Tråkigt nog så fortsätter skadespöket att gäcka PB. Inför dagens träning så fick Anton Viklund och Poya Ghanbari kasta in handduken på grund av sjukdom, men båda två lär nog vara med i morgondagens trupp. Philip Milenkovic (fot) och Mohammad El Kayed (ljumskar) har kört rehabträning sedan dag ett. Under själva passet fick mittbacken Magnus Carlsson en vridning i knäet vilket tvingade honom att gå av.

Enligt rapporterna så är hans medverkan i morgondagens träningsmatch mot Antalyaspor högst osäker.

Efter träningen var det dags att inta dagens lunchbuffe för att tillföra kroppen ny energi. Vid 13-tiden gjorde solen comeback och allt var som vanligt igen. Efter kvällsmiddagen idag så kommer det att arrangeras en quizkväll i ett utav hotellets konferensrum. Rapporter därifrån återkommer vi med under mordagen.

Från varma Antalya önskar vi er alla en fortsatt trevlig kväll. Hörs imorgon!