Antalya dag 4

Publicerad 28 mars 2017 18:03

Måndagskvällen spenderades i ett utav hotellets konferensrum där det först var hockey på TV. Någa av killarna i laget hade ordnat stream så att Mif-matchen kunde avnjutas på storbild. Kvällen avslutades sedan med quiz "vem är vem". Killarna hade tidigare under dagen fått skriva ner något ovanligt eller unikt som hänt i deras liv på papperslappar. Alla dessa visades sedan snyggt upp via en presentation på powerpoint.

Därefter skulle alla gissa vem som skrivit vad, vilket inte var det lättaste. Det var många skratt och roliga storys, kvällens vinnare i tävlingen blev Onur Körhan som lyckades pricka in hela tio rätt!!

Träningslägret fjärde dag startade som vanligt med frukost vid 8-tiden. Efter frukost var det inplanerat en intern tävling där alla spelare deltog. Spelarena delades in i olika lag och tävlingen gick ut på att fota olika grejer som dem fått på en lista av tränarna. Kebab, en lokalkändis, limousine var några exempel. Kreavititeten flödade och dem som var snabbast och fick flest poäng vann. Tyvärr har vi inte fått några uppgifter på vilket lag som vann, vi återkommer med det imorgon.

Efter tävlingen var det dags för lunch och lite vila innan det var dags för genomgång inför matchen mot Antalyaspor. Kl 14:00 hämtade bussen oss och körde till WOW Kundu Football Center där matchen skulle spelas. Prespa Birlik gjorde en riktigt bra match och här kan du läsa mer om den.

Kvällen spenderas fritt och det blir nog vila för dem flesta efter dagens tuffa match i det varma vädret.

Vi önskar er alla en riktigt trevlig tisdagskväll och på  återseende imorgon!